Bardancing Orion

Weer een gezellige drukte in Bardancing Orion. Het was het weekend dat we weer twee keer geopend waren. De vrijdag verliep goed er waren aardig wat mensen die er voor zorgden dat het erg gezellig was. Om 21.00 uur mochten de mensen zoals gebruikelijk weer naar binnen om uit hun dak te gaan, en om te feesten op de muziek die er gedraaid werd. Deze vrijdag waren er nog steeds kaarten te koop voor het openingsbal van de Gaanders in Het Blesse Paard, dat die dag erna gehouden werd.
Dat de carnaval begonnen was konden we afgelopen zondag wel merken. Dit omdat iedereen het motto van deze carnaval(“Het dak eraf”) in zijn gedachten meegenomen had naar Orion, dankzij het dorpshuis kon het dak er niet af omdat dit op Orion gebouwd is. De tent was dus weer gevuld met heel veel mensen en niet alleen de gezellig feestende mensen die er altijd zijn maar ook deze zondag zagen we veel nieuwe gezichten. Ook hadden we een ‘Happy Hour’ van 18.30uur tot 19.30uur kon je je drankje bestellen voor een prikkie.
Aankomend weekend doen we de deur alleen op zondag open voor de mensen die dan naar binnen willen om te dansen, springen, drinken, feesten, zingen, en datgene waar je nog meer je weekend mee af wilt sluiten.

!!!We gaan weer KARTEN!!!
Zaterdag 30 november gaan we met een bus volgeladen met mensen die het goed of niet goed kunnen, maakt niet uit, naar Poeldijk. In Poeldijk is de grootste, mooiste en meest spectaculaire kartbaan van Europa, deze kartbaan is in maart 2002 geopend. De avond zal er als volgt uit zien: om een uur of 19.30uur verzamelen we bij Orion, vandaar uit vertrekken we met een bus naar Poeldijk. Elke deelnemer mag zich een keer kwalificeren voordat de race begint. Daarna is er voor de beste uit elke poule een finale. Als alle races erop zitten drinken we nog wat en afhankelijk van hoe gezellig het daar is en hoelang ze er open zijn, gaan we weer huiswaarts. Dan bestaat er altijd nog de gelegenheid om in Orion nog even wat na te praten. Op dit moment is de titel (Kartkampioen van Stompwijk) nog in handen van John van Vliet. We hopen dat er veel deelnemers zullen zijn die een aanval willen doen op deze titel. De kosten voor deze avond bedragen 45 Euro per persoon, daarbij zitten nog niet de kosten van de bus en de consumpties. Dit omdat er ook mensen bij zullen zijn die met eigen vervoer willen gaan. Je kunt je voor deze avond en dus ook voor de bus (kosten voor de bus zijn nog niet bekend)opgeven bij Orion aanstaande zondag.
Het bestuur van Orion