Oproep van zwarte Piet

Wie helpt mij????
Elk jaar zorg ik ervoor dat de sporthal er weer feestelijk uitziet, maar dit jaar heb ik een groot probleem. Tijdens een storm op zee is de doos met slingers en versieringen overboord geslagen. Geen slingers dus om de sporthal mee te versieren. Wel heb ik vernomen dat er in de Supermarkt nog zwarte ballonnen liggen. Alleen de kleur…… niet echt feestelijk. Nachten heb ik ervan wakker gelegen, maar plots kreeg ik een geweldig idee. Als alle kinderen nu eens zo’n ballon zouden versieren. Je kunt er zelfs een leuk zwarte pietje van maken. Wat zal de Sint dan opkijken….
Dus dit is het plan.
· bij de supermarkt een ballon ophalen è versieren è versierd en wel weer inleveren ( voor zondag 24 november, zodat ik de ballonnen daar weer kan ophalen )

· AANKOMST VAN SINT NICOLAAS
LET OP ! ! ! Zondag 24 november om 14.00uur bij de hoge brug
(extra hard zingen, dat vinden de Pieten zo mooi)
· daarna met z’n allen naar de sporthal voor een feestelijk programma
ALVAST BEDANKT… VERSIERPIET PEDRO