Prins Theo III afgevoerd

Later op de avond werd de oude prins Theo III nog aan een test onderworpen door de garde van Oud prinsen of Prins Theo v.d. Bosch opgenomen kon worden in deze club (van wijze heren?) Daar Theo na een (eerdere) carna-valsavond ’s-nachts onderweg was richting het kleinste kamertje des huizes en onderweg de trap even over het hoofd zag, werd hij deze avond volledig gecheckt en werden er een aantal ledematen in het gips gezet door een aantal zeer aantrekkelijke zusters en dokters. Na deze test werd hij, met volledige goedkeuring, geaccepteerd tot het legioen der Oud Prinsen. Hopelijk hebben ze er in het oud Prinsenkoor er een nieuwe Pavarotti bij. Tot in late uurtjes bleef het druk in Het Blesse Paard waar disco Firefly met zijn muziek de beentjes van de vloer kreeg. Er werd naast polonaise lopen veel gedanst door het Gaanders publiek. Al met al is het Stompwijks dorp weer een nieuwe Prins en Page rijker waar men trots op kan zijn. De eerste avond, het openingsbal, was een succes dus dat belooft wat voor het komende seizoen. Voor meer info, bezoekt u eens onze site via www.stompwijk.nl\degaanders. P.R. commissie De Gaanders