Laatste oproep voor deelname naar Polen

Het ziet ernaar uit dat de trip naar Polen niet door zal kunnen gaan. Tot nu toe hebben zich slechts 3 deelnemers gemeld, die dit toch wel bijzondere weekje willen gaan beleven. Het niet doorgaan van deze uitwisseling kan dus het einde betekenen van de band die we in zo’n 5 jaar hebben opgebouwd. De subsidiestroom, die de Stedenband heeft opgezet voor het continueren tussen UKS Zryw en onze club, zal waarschijnlijk aan andere doeleinden worden besteed. Het is dus maar de vraag of we er de volgende keer tussen kunnen komen. Vandaar mijn oproep om de twijfelaars en/of hun ouders, die om een of andere reden bang zijn hun kinderen naar dit toch wel vriendelijke dorpje met hun alleraardigste mensen toe te sturen, over de streep te halen. Het meegaan zal voor diegene een geweldige ervaring betekenen .Jullie stellen hiermee de kinderen in Polen, die uitkijken naar jullie, de Stedenband in Polen, de organisatie van de Warschau Cup, die het een eer vinden om een Nederlands team in hun midden te hebben en de al reeds aangemelde kinderen, niet teleur.
Dus kortom, geef je op. Jullie zullen hier absoluut geen spijt van krijgen. Wilt u meer weten over deze vakantie, dan is er maar één die u een juist en helder antwoord kan geven en dat ben ik.
Bel even tel. 5802938. Opgeven mag ook via e-mail. Froliehoek@zonnet.nl
Als je jonger bent dan 12 jaar mag je ook mee. Ook neo-senioren kunnen mee!
In afwachting, Frans Oliehoek.