IJSCLUB “NUT & VERMAAK”

INSCHRIJVING SEIZOEN 2003/2004
Het is elk jaar in deze tijd weer een vreemde gewaarwording om u te vragen of u zich (weer) wilt opgeven om het aanstaande seizoen deel te nemen aan de SCHAATSTRAININGEN.
Dat het al op dit tijdstip moet gebeuren, heeft alles te maken met de vele voorbereidingen die nodig zijn om alles in het winterseizoen goed te laten verlopen. Ook wil de ijsclub er weer vroeg bij zijn i.v.m. de toename van abonnementsaanvragen voor de diverse uren. Schaatsen is een groeiende sport, die door velen wordt beoefend, vooral door kinderen.
Juist voor de kinderen heeft de ijsclub deskundige begeleiders(sters), die uw kind graag willen leren schaatsen. Bij sterk natuurijs is het voor die kinderen een extra plezier als ze al redelijk kunnen schaatsen. Want daar is het bij de ijsclub om te doen: het plezier in schaatsen. De daaruit voortvloeiende prestatie is dan leuk meegenomen. Als jij of als uw kind wilt meedoen, dan moet alvorens het formulier goed te hebben gelezen, de naam en adres vermelden, in het onderste gedeelte van het hiernaast geplaatste aanvraagformulier en opsturen of afgeven bij het genoemde adres. De verwachting is dat er veel kinderen op schaatsles willen. Stuur daarom het aanvraagformulier, inclusief recente pasfoto, snel op. Ik wil u nogmaals vragen het formulier eerst goed te lezen. Alle leden die vorig jaar lid waren, krijgen een aanvraagformulier thuisgestuurd. Ook die graag invullen, opsturen of afgeven op genoemd adres.
Wij nemen alleen met u contact op als u aanvraag niet wordt gehonoreerd, dus hoort u niets, hou dan de informatie die in de Dorpsketting wordt gepubliceerd goed in de gaten. Nog wat meer informatie over de situatie betreffende de nieuwe ijsbaan in Zoetermeer. Mogelijk gaan we daar trainen en dan wordt dat van 18.00 tot 19.00 uur. Als dit doorgaat dan zijn we niet meer aan leeftijden gebonden. Jongere kinderen zouden eventueel ook welkom zijn.
Als u een gevorderde schaatser bent en u wilt meedoen met de Stompwijkse marathon schaatsgroep, dan kunt u door invulling van het aanvraagformulier lid worden van IJsclub Nut Vermaak en een abonnement verkrijgen.
Voor beginnende schaatsers(sters)(18 jaar en ouder) zijn er ook mogelijkheden, maar niet binnen onze ijsclub. Wilt u hier meer van weten, neem dan contact op met mij. Ik wens u een prettige voortzetting van uw voorbereiding van het nieuwe schaatsseizoen en een fijne vakantie toe. Wij van de ijsclub willen u graag begroeten aan het begin van het seizoen.
Voor vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met
Secretaris,Frans Oliehoek van Santhorststraat 73 2266 HR Stompwijk Tel: 0715802938 fransoliehoek@zonnet.nl of www.ijsclubstompwijk.nl