A.s. weekend het Stompwijkse-feest

94 jaar harddraverij ”Nooit Gedacht” en nog zo dartel als een jong veulen. Met dat gegeven gaan de onvervalste Stompwijkse paardensportfestiviteiten vrijdag a.s. op de gebruikelijke wijze van start. Voor de talrijke fans uit ons dorp en haar wijde regio betekent dit vier dagen van opperste gezelligheid. We hopen dat het unieke festijn door mooi weer zal worden ondersteund. Voor de massale toeloop is het dan op fantastische de locatie binnen het prachtige Stompwijkse weidegebied, zalig toeven. Dit alles in de bekende gastvrije sfeer waar de bezoekers los van de dagelijkse beslommeringen een fijn stukje vertier vinden. Dat is nog steeds de bedoeling van het beroemde Stompwijkse feest.

Uiteraard hangen we de vlag uit
Stompwijk is het aanstaande weekend niet alleen in de ban van het ”Nooit Gedacht” programma maar tevens gastdorp voor duizenden bezoekers. Mogelijk overbodig, maar toch langs deze weg het vriendelijk verzoek om vooral niet te vergeten om de nationale driekleur uit steken. Dit maakt niet alleen indruk op de talrijke gasten maar verhoogt tevens het feestelijke karakter van ons geliefde dorp.

Welk paard wint de Stompwijkse draverij
Traditie voor de jeugd is het spel de winnaar van de draverij raden. Zo als gewoonlijk hangt maandag 21 juli a.s. vanaf 11.30 uur op het loket bij de ingang een lijst van de deelnemende paarden en pikeurs. Op het in de Dorpsketting gepubliceerde formulier of een gelijksoortig stuk schrijfpapier dient dan de keuze te worden gemaakt. Deelnemers kunnen het volledig ingevulde formulier dan tot aan de start (13.30 uur) in een bus bij de entree van het feestterrein deponeren. Voor de winnaar(s) is er weer een leuke prijs te verdienen.. De gelukkigen worden via dit weekblad bekend gemaakt, alsmede het adres waar en wanneer de verrassing in ontvangst kan worden genomen. Veel succes!

FORMULIER
Ik denk dat:………………………………………………de draverij wint.
Naam:…………………………………………………….jongen/meisje
Leeftijd………..jaar.
Adres…………………………………………………
Woonplaats:………………………………………….
Tel.nr:……………………………………

Tot besluit
Als extra informatie voor de bezoekers is aan te bevelen, wat betreft het feestprogramma, het vorige week in omloop gebrachte evenementenboekje te raadplegen. Ten slotte wenst de organisatie van ”Nooit Gedacht” iedereen tijdens de 94e Stompwijkse paardendagen heel veel plezier.
Namens bestuur en leden van harddraverij ”Nooit Gedacht”
Afd. p.r. zaken, Piet Oliehoek E.H.B.O. zoekt vrijwilligers voor de Stompwijkse Paardendagen. Aanmelden bij Arnold van Swieten, tel. 071 5803299, b.g.g. 079 3213210

Proefrijden op de mini quads
Op de zaterdagmiddag van de kermis wordt de behendigheidswedstrijd gehouden met de mini quads voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Omdat op een quad rijden voor kinderen, die dat nog nooit gedaan hebben toch onwennig kan zijn, zullen we donderdagavond om 19.00 uur op het terrein van Lexmond Trading aan het Klaverblad de kinderen, die aan de wedstrijd zaterdag meedoen wegwijs maken met het rijden van een quad. Dus de kinderen die zaterdag mee willen doen moeten zeker donderdagavond even proefrijden om zaterdag goed voor de dag te kunnen komen. Helmen zijn beschikbaar, maar deelname aan het evenement is ondanks de genomen veiligheidsmaatregelen geheel voor risico van de deelnemer.
Tot donderdag!
Het Suzuki promotieteam