Beste Blesruiters

Nog even de acties voor de komende Stompwijkse Paardendagen vanuit onze vereniging op een rij. Vrijdagavond de traditionele optocht door Stompwijk naar het feestterrein. De burgemeester is er ook dit jaar bij en zal op één van de prachtige Friezen van Kees Ambachtsheer meerijden. Een reden temeer om mee te doen. Zaterdagmiddag rond half 2 gaan we het springconcours om de Cor Jansen wisseltrofee verrijden. Er hebben zich 16 ruiters/amazones opgegeven voor dit spektakelstuk. Daarna en het is haast traditie, de kür op muziek; die om ongeveer om half 4start.
s Avonds het ringsteken rond de klok van 7. Ik weet dat er weer prachtige aanspanningen zullen zijn. Al met al weer een leuk stuk propaganda voor ons stukje paardensport.
Hebben jullie de onderlinge wedstrijd voor 17 augustus genoteerd, op deze dag zal ook de barbecue zijn. Volgende week komt het aanmeldingsformulier zodat we weten wie er mee gaan eten. Zo dat was het weer voor deze week en tot vrijdagavond.
De groeten van Piet van der Mespel(secr)

Sandy en Marcia door naar het Nederlands kampioenschap pony’s

Afgelopen zaterdag vonden in Heerjansdam de regiokampioenschappen Zuid Holland plaats. Sandy van der Salm startte met haar pony Beauty in de klasse L2 categorie C. Zij reed twee hele goede proeven met als resultaat dat zij het kampioenschaplint aan het einde van de dag in ontvangst mocht nemen.
Marcia Dominicus reed met haar pony Mexx in de klasse M1 categorie AB pony’s. Marcia reed ook twee goede proeven en ook zij mocht aan het eind van de dag het kampioenschaplint in ontvangst nemen. Beide amazones mogen met dit goede resultaat door naar de Hippiade (De Nederlandse kampioenschappen) op 6 september in Ermelo. Beide amazones alvast veel succes toegewenst.
A.s. zaterdag 19 juli rijden ze ook mee in de kür op muziek en zullen nog enkele andere leden van de Blesruiters hun verrichtingen laten zien. Dit alles zal plaatsvinden na het springen. Aanvang 13.30 uur. De Blesruiters heten u zaterdagmiddag van harte welkom.
Namens de Blesruiters Sandra van Bohemen
MENNERS OPGELET

U kunt zich niet meer opgeven voor het ringsteken Wij hebben 25 aanspanningen en al een aantal reserves op de lijst staan Wel hopen we op een grote opkomst aanspanningen voor de optocht.
Op 3 augustus hebben we een puzzelrit gepland U wordt gebeld door de contactpersoon of zelf bellen mag natuurlijk ook.

KNHS NATIONALE MENDAG TE ERMELO

Afgelopen zaterdag is Manon Straathof als enige van de Blesruiters naar Ermelo gegaan, dit keer met Kimberly Boon als haar Groom. Sonja de Jong, Chris en Wil Koek en Gerard de Groot kwamen kijken.Sonja kon niet mee doen omdat haar pony kreupel is en Chris en Gerard vonden het een keer leuk om te kijken in plaats van meedoen Kimberly had helaas een winstpunt te weinig in de Z en mocht daarom niet meedoen
Manon reed haar vaardigheid foutloos en barrage ook werd daarmee 3de in de klasse L in een groep van 18 tegenstanders. Met de dressuur werd ze 2de met 158 punten met maar 1 punt verschil van de nr 1 in een groep van 13 tegenstanders. Met totaal 3 winstpunten gingen Manon, Lucky en Kimberly dik tevreden naar huis.
Namens de mencomissie: Ab, Chris, Sonja en Manon