Bardancing Orion

FLUGEL ??? Lekkerrr…..!!!
Het was een uurtje of zeven, al het Stompwijkse volk stroomde naar binnen en je hoefde niet lang te wachten op het mega feest dat volgde. Nee, nee het was deze week nog geen striptease party. Sommigen bezoekers van Orion hadden het nog zo gehoopt maar dat feest is aanstaande zondag. Wel hadden we de heuse FLUGEL PARTY! Dit feest is ook iets waarvoor je niet thuis kan en mag blijven. De flügel (rood party drankje) vloog over de bar, de sfeer was zoals altijd weer super dus het was gewoon een perfecte zondagavond. Dan nog even over de vrijdag, toen waren we natuurlijk ook hartstikke geopend. Om klokslag 21.00 uur werd het startsein gegeven om het weekend super gezellig te openen en waar doe je dat anders dan in Orion?!!. Het gedans kwam deze avond wat laat op gang maar toch heeft iedereen die deze vrijdag in Orion was erg genoten. Vrijdag was onze nieuwe aanwinst (een mega fotolijst) ook weer ge update met prachtige en vooral hele grappige foto`s.
Mannen LET OP:
Aanstaande zondag komt er een vrouw het podium op, deze vrouw gaat niet zomaar even een potje dansen. Deze vrouw gaat een heuse stripact op voeren. Waarbij ze zich langzaam van haren kleren zal ontdoen. Helaas voor jullie mannen zullen we ook de vrouwen een plezier moeten doen en hebben we ook een stripper uitgenodigd. Het voordeel hiervan is dat de mannen een kans krijgen te leren paaldansen. Want dat paaldansen op zondag gaat toch af en toe helemaal nergens over.
Vrouwen LET OP:
Voor komende zondag hebben wij van Orion, een super striptease party georganiseerd. Kijken wij in het woordenboek dan zien wij achter het woord ‘striptease’ staan: een shownummer waarbij een vrouw zich geleidelijk van haar kleding ontdoet. Een vrouw dus. Maaaaaar…… “heb maar geen bang”. Wij hebben voor aanstaande zondag voor alle vrouwelijke Orion bezoekers, naast een vrouw ook een man gevonden die zich in zijn act geleidelijk zal ontdoen van zijn kleding.
Zondag 7 september dus een mega STRIPTEASE PARTY. Kom allemaal gezellig naar de bardancing van Stompwijk. We zijn natuurlijk vanaf 19.00 uur geopend. Vrijdag blijven we pot en pot dicht, ja vorige week waren we open, hè?!!. Ook zou je verwachten dat de mannen van de Formule 1 zondag hun rondjes weer gaan rijden, maar helaas ook dit weekend geen formule 1. volgende week rijden de bolides wel, maar dat horen jullie nog van ons.
Een hele fijne week en tot zondag. O ja kom zondag op tijd want ander mis je het shownummer.

Groeten, Het Orion bestuur