Natuuractiviteiten

De Stichting Bomen Over Leven heeft een nieuw overzicht gereed van de natuuractiviteiten die zij verzorgt in de periode tot eind december van dit jaar. Het aanbod bestaat uit negen publieksexcursies van uiteenlopende aard. Zo wordt er een leerzame fietstocht gehouden door een deel van het Groene Hart in de omgeving van Zoetermeer, in het kader van de Week van het Landschap. In Zoetermeer, Leidschendam en Wassenaar worden vier aantrekkelijke natuurwandelingen waaronder twee natuurzwerftochten verzorgd met als thema: herfst. Er is een natuurspeurtocht voor kinderen in Den Haag, een wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen, een Sinterklaaswandeling voor gezinnen met kinderen in Leidschendam en een traditionele winterwandeling in het Zoetermeerse Noord Aa gebied. Mogelijk wordt er aan dit aanbod nog een excursie toegevoegd.

Alle informatie over deze excursies is te vinden op de website van de Stichting Bomen Over Leven: www.bomenoverleven.nl op de pagina natuuractiviteiten. Op de pagina actueel leest men het laatste nieuws over de Stichting.