Expositie schilderijen

* Schilderijen bij Voorburgse makelaars
* Expositie rond thema ‘Wonen’

Vanaf vrijdag 18 juni a.s. is bij Miedema en du Croix NVM Makelaardij o.g. in Voorburg een aantal schilderijen te zien van Mieke Fabery de Jonge en Ingrid Rompa. Het thema van deze kleine expositie is ‘wonen’.
Mieke Fabery de Jonge is behalve communicatieadviseur ook beeldend kunstenaar. Ze studeerde onder meer aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten en aan de Vrije Academie in Den Haag. Van haar hand hangt een aantal expressieve schilderijen van woningen, geschilderd in acryl en in gouache. Mieke heeft al jaren een eigen atelier in de Dorpsstraat in Zoetermeer. Hier geeft ze ook teken en schilderlessen aan kleine groepen. Op 10, 11 en 12 augustus organiseert ze buitenschilderdagen, onder andere in Leidschendam.
Ingrid Rompa is journalist/tekstschrijver en heeft haar eigen tekstbureau, CenI Tekst. Ze heeft zich gespecialiseerd in het schrijven van teksten over ‘wonen’. Een van haar hobby’s is schilderen (acryl). Ingrid volgt schilderlessen bij Mieke Fabery de Jonge. Het idee voor de expositie met het thema ‘wonen’ is ontstaan tijdens een interview met de makelaars van Miedema en du Croix NVM Makelaardij o.g. Ingrid maakte kleurige schilderijen van huizen in acryl.
Miedema en du Croix NVM Makelaardij o.g. is gevestigd in een pand, gelegen aan Parkweg 18 in Voorburg. De makelaardij wordt gerund door Renske Miedema en Emil du Croix Timmermans. Het makelaarskantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. De expositie is te zien tot vrijdag 10 december a.s.