Toerclub C

De C groepen
Het weer zag er in eerste instantie niet zo goed uit, het had gespetterd en het waaide nogal. Maar al gauw klaarde het op en leek het droog te blijven. De wind was nog wel aanwezig, geen rimpelloze Vliet dit keer! Het weer zal ook wel de reden geweest zijn dat er maar n 30 fietsers klaar stonden om 8.30u. En toen de andere groepen weg waren bleven er maar 4 van de C1 over, wel een karige boel!!
Wij gingen ook naar Nieuwkoop en hadden lekker voor de wind. Via Zoeterwoude, langs het spoor, door Alphen, over de Rijnbrug, door Aarlanderveen zo op naar café “De Eerste Aanleg”.
Er zaten al 2 groepen aan de koffie en wij genoten er even later ook van. Ondertussen duimden we dat de wind gedraaid zou zijn, maar dat bleek natuurlijk niet zo te zijn. Het viel soms niet mee, zo n harde wind hadden we nog niet veel gehad, maar door elkaar af te wisselen zijn we, via de kortste weg toch weer thuis gekomen. Toen was het inmiddels 12.30u en stond er bijna 65 km. op de teller. Groetjes Annie v. Rijn
Zondag 19 september staat voor de A(85km) en B(80km) de clubtocht naar Oudewater op de kalender. De C gaat nog een keertje naar Meijendel voor 50km. Vertrek is deze hele maand nog om 8.30u vanaf Oostvlietweg 30.