Beste Blesruiters

A.s. zaterdag wordt de 12 uurs wedstrijd gehouden in Noordwijk. Onder leiding van Chiara de Groot en Daniëlle Vogels gaat ONS team proberen om de uitslag van vorig jaar (2e) te evenaren en zo mogelijk beslag te leggen op de eerste plaats. Uiteraard is publiek welkom op dit MEGAFESTIJN. Ik schrijf WELKOM maar bedoel natuurlijk: “NODIG” om iedereen van ons zo aan te moedigen dat we winnen. Alvast heel veel succes.

Op 6 november vanaf 10 uur gaan we volgens het programma de pony’s en paarden enten. Dit gebeurt opnieuw door de Zoetermeerse veeartsen, omdat zij “gratis” standby waren bij het 3 Molensconcours en bij de cross, (gelukkig hebben we ze niet nodig gehad). Wellicht is deze enting iets duurder dan bij een ander, maar thuis de visite betalen is altijd duurder en voor wat hoort wat. De zaterdagles gaat die dag met de clubpony’s niet door. Alle geënte pony’s en paarden moeten een dagje rustig aandoen. Aanmelden voor het enten via Marian van Vliet. Op 17 november staat de najaarsvergadering op het programma. Graag alvast noteren. De agenda volgt op korte termijn. Zo dat was het voor deze keer. Nog bedankt voor het bedanken van de cross organisatie.
De groeten van Piet van der Mespel, secr.