K.B.O. jubileum

Te gast bij het 40 jarig jubileum en ontmoetingsdag van de K.B.O. Stompwijk
Samen met mijn oudste zus Corrie Boer hebben we genoten en heel wat oude herinneringen opgehaald. Piet (Beekman) heeft ons op gehaald en ook weer thuis gebracht. De dag begon met een liturgieviering in de St. Laurentiuskerk bij gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de K.B.O. Stompwijk. Ook hier liggen voor ons veel blijde maar ook droevige herinneringen. Daarna gingen we naar het Dorpshuis, voor ons ook heel nieuw. We werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie met gebak en later een glaasje. Intussen werden heel voorzichtig pogingen gedaan om elkaar weer te herkennen. Het was soms wel even zoeken. Het is ook meer dan 50 jaar geleden dat wij hier rond huppelden. Het dorp, ik weet nog hoe het was en waar ik geboren ben. Als de namen genoemd werden, kwamen ook de herinneringen boven. Heel gezellig! Dan voel je duidelijk hier is het allemaal begonnen. Na een voortreffelijke lunch. We genoten van de miniaturen gebouwd door Dhr. Jan v. Santen. Kortom, het was voor ons een gouden dag. Ook namens mijn zus, hartelijk dank hiervoor. Succes met de K.B.O. in Stompwijk. Groeten aan alle bekenden van Thea en Corrie Boer.