WINTERVERTELLINGEN IN BIBLIOTHEEK

In het seizoen 2004/2005 organiseert Bibliotheek Leidschendam Voorburg van oktober tot medio maart onder de naam Wintervertellingen een serie activiteiten over diverse onderwerpen.Het programma start in de Week van de Geschiedenis, een initiatief van de Stichting Anno, die wordt gehouden van zaterdag 30 oktober tot en met zondag 7 november. Traditioneel is de laatste vertelling in de Boeken week, die komend jaar van 9 tot en met 19 maart wordt gehouden.
In december krijgt iedereen o.a. volop de kans het huis te versieren met behulp van de kerstworkshops van Elly de Waal. Zij komt in Stompwijk op donderdag 16 december van 14.00 – 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van vorige week www.dorpsketting.nl
Een uitgebreid Wintervertellingenprogramma is verkrijgbaar aan de balies van de bibliotheken.