Beachparty super feest!!!

Bardancing Orion
Beachparty super feest!!!
Eindelijk was het dan zo ver. De beachparty stond voor de deur. Bij dit feest was het van te voren al bijna zeker dat het super zou worden maar je moet het natuurlijk altijd nog even afwachten. De kaartverkoop voor deze avond ging al heel erg goed want binnen 2 avondjes waren de kaarten al uitverkocht. Om een beachparty goed, gezellig en super te laten verlopen heb je volgens ons het volgende nodig: om te beginnen een gezellige tent! Dan de vloer daarvan volgestort met zand, op dat zand een zwembad en heel veel gezellige mensen. Verder hadden we dan nog een paar tropische verassingen en toen was het feest kompleet. De mensen waren er op deze avond lekker vroeg, dus was het al snel gezellig. De eerste tropische verrassing was een heerlijk drankje wat achter de bar in een kan verkrijgbaar was. Een tweede verrassing was daar op eens om een uur of twaalf, een heuse striptease, dat was wel lachen hoor. Toen kwam de allerlaatste en misschien wel de leukste verrassing……………….Het uurtje terug