Verslag mini s

Mini’s spelen 2 leuke wedstrijden
Vandaag zaterdag 30 oktober staan de eerste thuiswedstrijden in sporthal De Meerhorst op het programma. Voor de wedstrijd maakt de huisfotograaf van Stompwijk nog even wat leuke foto’s van ons team voor de website. Dus kijk even op www.stompwijk92.nl bij handbal jeugd mini’s en kijk wie onze sterren zijn. Stompwijk is op volle oorlogssterkte. Ankie en Cathy zijn de scheids rechters. De tribune zit vol. Alles is aanwezig voor een gezellige middag. We hebben echter alleen geen tegenstander voor onze 1e wedstrijd. Quintus belt (handig die mobieltjes) dat ze wegens wegwerkzaamheden helemaal vast staan in een file en dat ze te laat zullen arriveren. Wij hebben voldoende spelers en maken 2 teams. Fristi tegen Stompwijk. Patty en Nicky beginnen in het doel. Het spel golft op en neer en de doelpunten vallen als rijpe appeltjes. De ruststand weet ik niet meer. In de 2e helft nemen Marinka en Nicole plaats in het doel. Ook nu golft het spel op en neer. Halverwege de 2e helft moet Marinka (keeper) even plassen. Dus Josine neemt haar plaats in het doel in en ik doe even mee in het veld. Gelukkig is Marinka weer snel terug. Dan kom ik een paar minuten voor tijd achter dat er nog 2 trainende leden op de tribune zitten en die kunnen natuurlijk ook nog even mee doen. Dan is het tijd. En u raad het nooit, maar de uitslag is 11*11 (en dat voor 2×10 min.) Geweldige uitslag!!! Ik heb doelpunten gezien van Nart, Josine, Nicole, Annick, Patty, Milenka en Elina en misschien ben ik er nog wel een paar vergeten. Na het penalty’s nemen verhuizen we naar veld 2 waar een ander team van Quintus onze tegenstander is. Ook hier gaat de strijd gelijk op. Ondanks goed keeperswerk van Nart komt Quintus op een 2*0 voorsprong. In de 2e helft neemt Robin plaats in het doel. Zij houdt haar doel schoon. Maar wij hebben ons kruit verschoten in de eerste wedstrijd. Wat wil je, 22 doelpunten gemaakt door diverse spelers. In deze wedstrijd krijgen we er geen één in en we verliezen de wedstrijd met 2*0. Toch goed gespeeld mini’s. Volgende week spelen we 2 wedstrijden in Delft. We vertrekken om 8.30 uur en spelen om 9.20 uur. Tot volgende week.