Hoogtepunten voor klavier 1720 – 1937

Onder deze titel geeft de pianiste Regina Albrink op zondag 21 november a.s. in het Paus Johannes Centrum, Prinsenhof 8, te Leidschendam een pianorecital met werk van Handel, Beethoven, Ginastera en Chopin. Dit aantrekkelijk programma is het tweede in de serie “Concerten op de zondagavond”, georganiseerd door de Stichting Cultureel Centrum Prinsenhof. Regina Albrink trad op in o.a. Portugal, USA, Frankrijk en Zwitserland en is in Nederland vooral bekend door haar jaarlijkse recitals op 2e Kerstdag ’s middags in het Concertgebouw te Amsterdam. Verder is zij actief in theatervoorstellingen rondom Beethoven en Chopin met de acteur Klaas Hofstra. Haar CD met werk van Gottschalk kreeg in de Duitse en Franse pers veel lof. Voor hetzelfde Franse label “Voice of Lyrics” nam Regina Albrink onlangs een CD met werken van Chopin op.
Deze avond zal zij de volgende werken ten gehore brengen: de “Suite nr.3 in d” van G.F.Händel , de “Sonate op.13 (Pathétique)” van L. van Beethoven, Argentijnse pianomuziek van Ginastera en 2 Scherzi van Chopin.

Aanvang: 20.15 uur. De toegangsprijzen aan de zaal bedragen € 10,00 p.p. Houders van een Seniorenpas of CJP betalen € 9,00. Jongeren (tot 18 jaar) onder begeleiding van betalende ouder(s) hebben gratis toegang.
Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.