Aanstaande zondag kaartverkoop kerst!!!!

Bardancing Orion (+ Super Orion)
Aanstaande zondag kaartverkoop kerst!!!!
Ja, ja luitjes de maand december staat alweer voor de deur. Deze maand brengt altijd hele leuke warme feesten met zich mee. Nou komt het toevallig heel goed uit dat 5 december op een zondag valt. Want:
We zijn dan gewoon open.
En we hopen.
Dat de sint ook bij ons langs komt
En pepernoten strooit in onze mond
En dat hij met ons aan de bar een biertje drinkt.
Misschien daarna nog wat zingt.
Of dat hij nog een praatje houd.
Want sommige mensen zijn wel wat stout.
Hij heeft in ieder geval beloofd niet te gaan paaldansen.
Dus dames grijp op 5 december uw kansen.
Na het grote feest van sinterklaas komt de kerstparty. Wij gooien de deuren dan natuurlijk heel wijd open. Het feest wordt zowel boven als beneden gehouden, boven zal er een spetterend optreden zijn, verzorgd door een super goede cover band genaamd “Liever live”. Voor deze super party, die overigens op de eerste kerstdag gehouden zal worden, heb je wel een kaartje nodig. Deze kaartjes zijn aanstaande zondag al te koop en kosten € 5, . Nog even een gouden tip: Koop gewoon aanstaande zondag die kaart, anders sta je met de kerst in de kou. Een paar daagjes later volgt alweer het volgende feest. Natuurlijk is dit met Oud en Nieuw. We zijn dan geopend voor alle dorpelingen vanaf 0.30 uur. Dit is een hele goede manier om in één keer iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Je kan dan gewoon zo door lopen, je hoeft niet te betalen en je zal ook je kaart niet moeten laten zien. Terwijl je al je vrienden familie en vage kennissen 3 kussen geeft, word je vermaakt door een live zanger, namelijk Ruud Bos, deze super gezellige feestzanger zal er een nog leuker feest van maken.
Volgend weekend twee keer!!!
Ja inderdaad we gaan aanstaand weekend 2 keer open. Vrijdag vanaf 21.00 uur en zondag vanaf 19.00 uur. Boven aan dit prachtige verhaal staat tussen haakjes Super Orion. Hiermee bedoelen wij onze heuse opvolgers. Kom je vaker in Orion dan zal je deze jongens wel al hard aan het werk hebben gezien. Ook wij moeten er een keer mee stoppen en dus proberen we vanaf nu deze gasten wat te leren. Dus als je met kerst of liever eerder een vreemd iemand achter de bar ziet staan niet schrikken, het zit wel goed. Zondag zijn deze jongens er ook en zullen zij misschien wel het kaartje wat je echt moet hebben, aan je verkopen. We zien jullie graag aanstaand weekend. Fijne week en succes!
Gegroet, Het bestuur van Orion + Super Orion