(Super) Orion

Afgelopen weekend
Ja, ja, er is alweer een week voorbij. En in deze week waren wij natuurlijk ook geopend, twee keer zelfs deze week. Vrijdags waren wij geopend vanaf 21.00 uur, het was weer hartstikke gezellig. Er werd veel gedanst en gefeest, het was een lekker geslaagd avondje. Ook de zondag waren wij gewoon weer geopend, vanaf 19.00 uur openden wij de deuren voor de Orion bezoekers. De kaartverkoop voor de aankomende kerstparty ging toen van start!! Gelukkig voor degene die nog geen kaartje hebben gekocht hebben wij er nog een paartjes over. Ze kosten maar 5 euro tjes, dus wees vlug en ga dat kaartje zo snel mogelijk halen, want het wordt een hartstikke gezellig knalfeest!!!! Met een optreden van de onwijs goede cover band: Liever Live!!! De kerstparty is op de eerste kerstdag!!!
Ook moeten jullie natuurlijk niet vergeten dat we met oud en nieuw ook open zijn. We gooien onze deuren dan vanaf 00.30 uur open voor alle mensen!! We beloven dat het een geweldig gezellig feest wordt, mede dankzij het optreden van partyzanger/entertainer Ruud Bos. De entree voor deze avond is helemaal niks.

Aankomende week
Aanstaande zondag is het dan zo ver!! Sinterklaasavond!! We zijn dan wel gewoon geopend hoor, maar mischien komt de lieve Sint ook nog wel even in Orion!? In ieder geval is het wel gezellig om nog even langs te wippen voor een lekker drankje en een dansje. De vrijdag zijn we helaas niet geopend, we hopen natuurlijk iedreen zondag te zien, nog een hele fijne week toegewenst!!

Groeten en geluk het (super) )Orion bestuur