Sint op de Maerten van den Veldeschool in Stompwij

Wat nog niet eerder is vertoond, is nu werkelijkheid: Sint heeft de afgelopen week een aantal uren geslapen in Stompwijk! De afgelopen week heeft er een bouwkeet van meneer Jan Knijnenburg gestaan op het schoolplein, waarin Sint een aantal korte nachtjes heeft geslapen. Helaas voor de kinderen, was hij iedere morgen alweer vroeg op pad om door het hele land cadeautjes te bezorgen en bezoeken te brengen. Echter vrijdag ging het bijna mis. Toen alle kinderen op het schoolplein stonden om Sint te ontvangen verschenen er alleen twee snelle Pieten op mooie, gele quads die de pieten van meneer Harry vd Nouweland mochten lenen. Wat we ook wachtten en zongen; geen Sint. Dat was een grote teleurstelling, totdat een van de kleuters riep dat Sint misschien nog lag te slapen in de bouwkeet. Na veel zingen, roepen en zelfs bellen met de schoolbel ging de deur open en ja hoor, daar stond Sint nog in z’n nachthemd. Gauw heeft hij zich aangekleed en is op bezoek gegaan bij de kinderen. Sint en z’n Pieten, die erg gezellig waren en de kinderen goed kenden, kregen een mooi programma voorgeschoteld met veel liedjes en rijmpjes. Na de groepen 5 tot en met 8 bezocht te hebben is Sint verder gegaan, want hij blijft een druk bezet man… Team Maerten van den Veldeschool