Kaarten en Rummicub spelen bij de KBO

Elke Dinsdag in de week wordt een gedeelte van onze Stompwijkse gemeenschap onrustig, want dan is de dag weer aangebroken dat men‘s middags naar het Dorpshuis verhuist om er gezellig onder het genot van een (soms) aangeklede kop koffie weer klaverjas en rummicub te spelen. Deze soos middagen, waar een ieder die 55 jaar of ouder welkom is, zijn voor de mensen een welkome onderbreking in de week om gezellig bij te praten en het laatste nieuws te vernemen. Een aantal keren nodigen wij onze K.B.O. leden uit Zoeterwoude of Leidschendam uit om de sportieve strijd aan te gaan, zo ook afgelopen vrijdagavond, toen waren wij te gast in Duivenvoorde om te klaverjassen met de K.B.O. leden uit Leidschendam, 25 K.B.O. leden uit Stompwijk schoven daar aan om het gevreesde spel te spelen, het was weer een gezellig sfeertje en de prijzen zijn eerlijk verdeeld. De eerste en de derde prijs gingen naar Leidschendam en de tweede en de vierde prijs naar Stompwijk. Een speciale vermelding voor de poedelprijs: deze ging naar Janus Verhagen. Even na 11 uur zijn we weer richting het Groene Hart getrokken, nadat we de organisatoren te hebben bedankt voor de gastvrijheid. Dit kan u ook meemaken. Kom gerust eens bij ons binnen lopen, u bent van harte welkom. Mocht u geen vervoer hebben dan kunnen wij daar voor zorgen, laat het ons dan weten.
Het bestuur van de K.B.O. Stompwijk