Mijn mening

Naar aanleiding van een aantal stukken over nieuwbouw in Stompwijk wil ik hierbij ook mijn mening hierover geven. Als oud Stompwijker wil ik met mijn gezin al jaren in Stompwijk wonen, maar we komen hiervoor niet zo snel in aanmerking omdat er te weinig huizen vrijkomen en de koopwoningen een beetje boven ons budget komen.Als er nieuwbouw zou komen, zouden gezinnen zoals wij ook een kans krijgen op een huis in dit gezellige dorp. Ook economisch gezien zou het er voor het dorp op vooruit gaan als het dorp wat groter zou worden. bijv. weer een kruidenierszaakje, het postkantoortje weer terug enz. Het hoeft niet zo te zijn dat het dorp 2 keer zo groot wordt (het moet wel dorps blijven), maar 100 huizen zou toch wel mooi zijn. De protesten die ik gelezen heb zijn over het algemeen over de mensen hun eigenbelang, want ze zijn dan hun mooie uitzicht kwijt, maar er zijn zat mensen zoals wij (oud Stompwijkers) die terug willen maar hiervoor de kans niet krijgen. Terwijl de meesten die protesteren nog niet eens echte Stompwijkers zijn.
Irma Dalton, oud Stompwijker