(Super) Orion

AFGELOPEN WEEKEND
Nu alle sinterklaasdrukte voorbij is, zijn wij natuurlijk al druk bezig met de voorbereidingen voor het aanstaande kerstfeest! Maar voordat we daaraan echt beginnen hadden we afgelopen week nog een normaal weekje Orion. Vrijdag gingen we om 21.00 uur open, het was weer hartstikke gezellig. Ook was het bijzonder druk. Zondag openden we onze deuren vanaf 19.00 uur, ook toen zat het sfeertje er weer goed in.
Dames en heren, de kerstpartykaarten zijn nog steeds niet uitverkocht, dus grijp je kans. Haal er zo snel mogelijk nog een (of meer) ze kosten maar 5 eurootjes. Aan de deur bij de kerstparty kost de entree 7,50 euro, en dat kan alleen als er nog kaartjes zijn. Wil je zeker weten dat je dit grandioze feest kan bijwonen, haal dan snel een kaart. Tijdens de kerstparty hebben wij een optreden van Liever Live!!! De kerstparty is op eerste kerstdag en we gaan dan om 21.00 uur open. Zoals jullie inmiddels wel weten gaan we met oud en nieuw ook open, de entree is dan geheel gratis en de partyzanger, entertainer Ruud Bos, treedt dan op we gaan dan open vanaf 00.30 uur.
AANSTAAND WEEKEND
Jammer genoeg zijn we aanstaand weekend maar één keertje open, we maken er natuurlijk wel weer een groot feest van. We gaan zondag om 19.00 uur open en we starten dan gelijk met ons wekelijkse vrolijke uurtje en natuurlijk niet vergeten je kerstkaartje te halen, we wensen jullie allemaal een hele fijne week.
Gegroet het (super) Orion bestuur!!