Brommer weg, dikke pech,

Brommer weg, dikke pech, dit geloof je niet………..

Beste lezer,
Afgelopen woensdag 12 januari parkeerde onze nieuwe schoonmaker Robinson, die dinsdag bij ons is begonnen, zijn brommer onder de trap van de nooduitgang, links van het speellokaal.
En wat denk je …… toen het werk erop zat en hij naar huis wilde gaan, was zijn brommer weg. Een treurige zaak, omdat hij in Den Haag woont en afhankelijk is van deze DONKERGROENE TOMOS, waarvan een pedaal ontbreekt en de koplamp is geplakt met witte plakband.
Wij willen die brommer terug! Heeft u deze brommer gezien, wilt u het ons alstublieft vertellen ? Wellicht zijn er aanwezigen geweest bij de diefstal. Tegen hen zou ik willen zeggen:”Laten we het niet erger maken dan het al is, bel, desnoods anoniem en vertel waar we de brommer kunnen vinden.”
Tegen de “beste“ boef zou ik willen zeggen: ”Wij zijn alleen geïnteresseerd in de brommer, toon een beetje karakter en bel ons.“ Overigens is politie Haaglanden/de heer Duit geïnformeerd en niet alleen in de brommer maar vooral in JOU geïnteresseerd. Wees het voor en bel 5801667.

Brommer weg, dikke pech, dit geloof je niet………..( 2 )

Op basis van een tip hebben we gekeken bij de Jan Koenenbrug aan de dorpskant. Daar bleek een brommer in het water te liggen, echter niet de brommer die we zoeken, maar een rode brommer met witte spaakwielen. Inmiddels is deze brommer door ons aangemeld bij de politie in Leidschendam. Of de brommer nog in het water ligt, danwel is opgehaald door de politie op het moment van lezen is ons niet bekend. 2 Brommers in zo’n kort tijdsbestek, het moet niet gekker worden.

Brommer, het moet niet gekker worden (3)
Beste Lezers,
Gelukkig, de brommer is terug! Onze Robinson is weer de koning te rijk. Vermeldenswaard vinden wij ook dat de “beste”boef de brommer netjes en ongeschonden heeft teruggezet. Politie Haaglanden/ de heer Duit is ook hierover op de hoogte gebracht.

Maerten van den Veldeschool
Kees Havik en William de Vetten