Bardancing Orion

Daar is hij weer!!!
Ja, het stukje van Orion, inderdaad hij is er weer, zoals elke week in dit schitterende huis aan huis blad, wat voor heel ons mooie groene dorp bestemd is (punten gescoord bij de Dorpsketting) te lezen valt. In ons wekelijkse stukje nemen we altijd even het weekend door en informeren we de mensen die ons stukje lezen hoe het er in ons Orionnetje aan toe gaat. Ook vertellen we meestal wat de mensen nog kunnen verwachten in de feestkelder van Stompwijk. Het is helaas één van de laatste keren dat wij van Orion dit stukje schrijven, daarna mogen de mannen van Superorion het van ons over nemen. Ruben Janson zal de gene zijn die de stukjes voor Superorion zal gaan schrijven. Hij heeft de afgelopen paar keer dat het stukje werd geschreven, meegeholpen of het zelfs alleen gedaan. Roy Olsthoorn, Marc Smits, Niels van Veen, Leander Lelieveld, Rick van Boheemen, Nicky de Winter en Michael de Jong vormen samen met Ruben het nieuwe bestuur. Al zeker een maand of 3 lopen deze jongens met ons mee en proberen we ze alle taken van het bestuur aan te leren. Het is een zeer gemotiveerde groep die er alles aan wil gaan doen om het nog gezelliger te maken dan bij ons. Nou dat zal vast wel niet lukken, maar als het zo gezellig blijft als nu dan is dat al super!!! Wij hebben veel vertrouwen in deze groep en hopen dat ze lekker veel nieuwe maar ook oude vertrouwde feesten zullen organiseren. Waarschijnlijk duren de feesten bij deze groep een stuk langer als bij ons. Ze doen er namelijk nu ook al 3 maanden over om een naam te verzinnen. Deze naam is dus nog niet bekend vandaar dat we ze Superorion noemen. Het is de bedoeling dat wij van Orion deze jongens tot Stomppop 2005 zullen helpen en aan het begin van het volgende seizoen zullen ze dus op eigen poten moeten kunnen staan. Dan beginnen ze gelijk onder een andere naam. Maar als het goed is blijft het net zo gezellig.
In de finale verslagen door onze voor voor voor voorgangers!!!
We hebben het hier over Team O`neill en het ZZ zaalvoetbal toernooi. Voor de derde keer deden we mee aan dit toernooi. De eerste keer verloren we in de kwartfinale van Team O`neill en dat jaar er na vlogen we bij de poule wedstrijden er al uit. Nu begonnen we dit jaar toch weer met veel hoop aan het toernooi en we hadden er ook echt zin in. Dit toernooi is verdeeld over 5 avonden, 1 finale avond (afgelopen zaterdag), een avond speel je niet en die andere avonden speel je een poulewedstrijd. De eerste wedstrijd was tegen de Freddy`s. We waren beter, maar konden er toch niet meer uit halen dan een 1*1. De tweede wedstrijd was tegen FC ipipipi. Dit was zeker weten de slechtste tegenstander, maar doordat een speler van hun de bal verkeerd raakte en die ineens achter onze talentvolle keeper belandde, verloren we deze partij met 1*0. De laatste wedstrijd wonnen we met 4*0 van de Drankstars, maar omdat de Freddy`s meer punten hadden gingen zij rechtstreeks door naar de finale en konden wij alleen maar hopen op de loting. De loting pakte goed uit waardoor wij ook door gingen. Op de finale avond kwamen we weer in een poule terecht dit keer bij ZZ, Stompwijk 6 en FC “bal in het kruis” Door alle drie de wedstrijden te winnen met 3*0, 2*0 en 2*0 kwamen we in de halve finale tegen de Culivers uit. Door een kansloos hakje van Kees belandde de bal bij Boris die deze er WEL in schoot, 1*0 winst dus. Toen kwamen we in de finale en hoefden we alleen nog maar van Team O`neill te winnen. Deze mannen hebben ooit onze gezellige bardancing gerund en ook toen was het altijd erg gezellig (heb ik van horen zeggen). De hele tribune zat vol er kon niemand meer bij, de sfeer was zo goed dat het op Orion ging lijken we voelden ons dus helemaal thuis en hadden ook heus wel gewonnen als hun niet ook in het bestuur hadden gezeten. Want zij voelden zich ook thuis. Kansen kregen we wel, maar de paal en daarna de lat stonden in de weg. We hadden geen zin in penalty`s, dus we namen iets meer risico. Maar daardoor kregen we een doelpunt om onze oren. Boris had de kans op de 1*1 maar baalde zo van de lat, dat ie vergat te scoren (we zijn niet echt boos hoor Boris). De ervaring won het van het talent zullen we maar zeggen en onze tijd komt nog wel!!! Oja, nog 1 dingetje willen we kwijt en dat is dat je op een toernooi als ZZ elke speler van je team gewoon evenveel als de andere moet laten spelen het is immers voor de gezelligheid. “Melchior vecht je in de basis, laat je niet aan de kant zetten, je kan het!!!”.
Ja en toen de zondag
Het was zondag om een uur of zeven in de avond en onze deur ging open de mensen mochten naar binnen maar kwamen niet. Nee, ze kwamen gewoon niet omdat ze thuis zaten te wachten tot dat het een keer droog was. Gelukkig werd het om een uurtje of 21.00 droog. Ja en toen kwamen de mensen wel en werd het zowaar nog druk ook. Op een gegeven moment was de tent gewoon vol en kon je nog maar net aan dansen. Nou dat dansen werd wel gedaan en goed ook. De nieuwe dj Niels heeft het draaien al aardig onder de knie en mixte de plaatjes lekker aan elkaar. Leander draait normaal gesproken ook, maar hij was er helaas niet. De drankjes werden open gemaakt en verkocht door Marc, het wisselgeld was aanwezig dankzij Rick en omdat Michaeltje al het schoonmaakwerk goed coordineerde konden de vrouwen op een schoon toilet zitten. De mensen wisten dat ze moesten komen omdat Ruben vorige week een stukje had geschreven en konden ook deze week de foto`s in fotolijst (opgehangen door Roy) bekijken. En dit alles gebeurde omdat de voorzitter Nicky zijn mannen goede instructies had gegeven. Nou en zo heeft iedereen dus zijn eigen taak of taken en daardoor is het altijd zo gezellig en wordt het ook zeker aanstaand weekend gezellig. Dan gaan we namelijk twee maal open en heb je zowel vrijdag als zondag de gelegenheid om helemaal uit je dak te gaan. We hopen jullie dan weer te zien en zijn er nu al helemaal klaar voor jullie toch ook?!!! Succes deze week met wat je gaat doen en de mazzel!!! Het bestuur van Orion