MINI S IN TOPVORM

De laatste wedstrijdjes binnen zijn gespeeld. De eerste tegen D.I.O.S. begonnen we met Nart in het doel. Hij heeft de hele wedstrijd heel goed staan keepen. Er werd door iedereen goed overgespeeld, er wordt steeds beter gekeken wie er vrij staat en er wordt ook sneller naar elkaar gespeeld. Marieke heeft geoefend op de training met sprongschoten, nou daar werd gretig gebruik van gemaakt door een paar speelstertjes deze wedstrijden . De doelpunten werden gemaakt door Patty, Elina en Milenka: de eindstand was 8*4 voor ons. De tweede wedstrijd speelden we tegen Hercules 2, op 1 speelstertje na zijn ze nog maar pas begonnen. In het doel ging Patty de eerste helft. Zij hield er mooie ballen uit, het ging ook heel goed. In het begin lieten we niemand storen, omdat de tegenpartij nog niet goed wist hoe het allemaal werkte. De tweede helft ging Josine in het doel, ook zij stond heel goed te keepen. Eén meisje van de tegenpartij raakte goed op dreef en gooide een aantal keren hard op (en in) het doel. Marinka, Robbin en Annick stoorden heel goed en deze wedstrijd verdeelden Elina en Milenka de doelpunten, allebei vier: eindstand weer 8*4 voor ons. Volgende week geen wedstrijd, lekker Paaseieren eten en daarna gaan we naar buiten. Rina v.d. Bosch