Exclusieve natuurexcursies

Sinds het begin van dit jaar verzorgt de Stichting Bomen Over Leven exclusieve natuurexcursies. Het gaat om excursies die heel kort van tevoren per e mail worden aangekondigd. Het voordeel van deze werkwijze is dat geïnteresseerden rechtstreeks benaderd worden. Deze exclusieve natuurexcursies worden gehouden in groen en natuurgebieden in Zoetermeer, de Amsterdamse Waterleidingduinen en groen en natuurgebieden in Leidschendam. Deelname staat open voor iedereen met belangstelling voor de natuur. Men hoeft dus geen donateur van de Stichting te zijn of te worden. De enige voorwaarde is dat u beschikt over een e mailadres. Heeft u interesse in deze exclusieve natuurexcursies? Laat dat dan weten door ons een e mailbericht te sturen naar: excursies@bomenoverleven.nl Vermeld uw voorkeur voor één of meer van bovengenoemde groen en natuurgebieden, alsmede uw naam en telefoonnummer, voor geval de gids u telefonisch wil kunnen bereiken. De Stichting Bomen Over Leven verstrekt uw gegevens vervolgens aan de betreffende gids. U ontvangt de uitnodiging voor een exclusieve natuurexcursie rechtstreeks van de gids. Deze excursies komen niet in de plaats van de reguliere publieksexcursies. Kijk hiervoor op de pagina natuuractiviteiten van www.bomenoverleven.nl. Op deze pagina vindt u ook de aantrekkelijke mogelijkheden voor het boeken van een natuurexcursie op verzoek, bijvoorbeeld voor een verjaardag, trouwdag, reünie, jubileum, of zomaar, een gezellig uitje.