Dames en recreanten

Stompwijk’92 winnaar van de Jan Alma cup
Zaterdag 11 juni moesten onze dames de finale wedstrijd spelen tegen E.H.C. uit Leidschendam. In het begin waren beide teams toch wel erg zenuwachtig. Er was veel balverlies en er werd slecht overgespeeld. Maar na een paar aanvallen ging het steeds beter en opende E.HC de scoren 1 0. Maar dat liet Stompwijk niet op zich zitten en het werd 1 1. Tot 4 4 ging het gelijk op en toen kregen wij een klein dipje. We kwamen achter met 7 4. Onze meiden gingen toen de spurt inzetten en we kwamen terug tot 7 7. Mooie doelpunten werden er toen gemaakt vanuit de hoek en door het midden. Dit was tevens ook de ruststand.Na de rust gingen we er weer fel tegenaan. Zo kwamen we dan ook op voorsprong met 7 9. Maar helaas konden wij dat niet houden en E.H.C. kwam weer terug. Zo bleef het eigenlijk steeds gelijk op gaan. Met nog ongeveer een halve minuut spelen kwamen wij op voorsprong 17 16. E.H.C. gaf het toen nog niet op en probeerde er nog een gelijk spel uit te halen, wat ook bijna nog lukte. De bal stuitte nog mooi uit de hoek weg en toen kwam het verlossende eindsignaal. Stompwijk won de Alma Cup met 17 16. Klasse dames.
Lenie

Recreanten + dames A jeugd winnen de wisselbeker in nederlaagtoernooi TOGB
De vereniging TOG uit Berkel organiseerde een handbal nederlaagtoernooi: 3 verschillende verenigingen werden met een recreanten en een seniorenteam uitgenodigd en de vereniging met in totaal het beste resultaat tegen TOG mocht een wisselbeker in ontvangst nemen.
Op woensdag 1 juni jl. was een recreantenteam van Stompwijk in Berkel present en dit team wist als enige de thuisploeg een nederlaag te bezorgen, en wel met 6 12. Onze A jeugd nam het een uur later op tegen het dames senioren team en leed een minimaal verlies van 24 20. Aangezien de andere tegenstanders van TOG allemaal hun wedstrijd verloren, werd Stompwijk de winnaar van de wisselbeker.
Een leuk resultaat en een felicitatie waard.