Inschrijvingen ijsclub

IJSCLUB “NUT & VERMAAK”
INSCHRIJVING SEIZOEN 2005/2006

Hoewel het nieuwe seizoen nog lang niet voor de deur staat, willen wij u vragen of u zich (weer) wilt opgeven om het aanstaande seizoen deel te nemen aan de schaatstrainingen. Dat het al op dit tijdstip moet gebeuren, heeft alles te maken met de vele voorbereidingen die nodig zijn om alles in het winterseizoen goed te laten verlopen. Schaatsen is een puur Hollandse sport, die door velen wordt beoefend, vooral door kinderen.
Door de opkomst van de skeelersport is juist de motivatie om goed te leren schaatsen enorm gestegen. Juist voor de kinderen heeft de ijsclub deskundige begeleiders(sters), die uw kind graag willen leren schaatsen en als er dan ook natuurijs is, is het voor die kinderen een extra plezier als ze al redelijk kunnen schaatsen. Want daar is het bij de ijsclub om te doen: het plezier in schaatsen. De daaruit voortvloeiende prestatie is dan leuk meegenomen. Als jij of als uw kind wilt meedoen, dan moet u, alvorens het formulier goed te hebben gelezen, de naam en adres vermelden, in het bovenste gedeelte van het op de middenpagina geplaatste aanvraagformulier. U kunt kiezen voor schaatsles in basisschaatsen. Gevorderden kunnen kiezen uit langebaan en/of shorttrack schaatstraining. Kruis aan wat uw keuze is en stuur het op of geef het bij het genoemde adres af. De verwachting is dat er veel kinderen op schaatsles willen. Stuur daarom het aanvraagformulier, inclusief recente pasfoto met naam, snel op. Ik wil u nogmaals vragen het formulier eerst goed te lezen.
Alle leden die vorig jaar lid waren, krijgen of is het aanvraagformulier thuisgestuurd. Ook die graag invullen, opsturen of afgeven op genoemd adres.
Wij nemen alleen met u contact op als u aanvraag niet wordt gehonoreerd, dus hoort u niets, hou dan de informatie die in de Dorpsketting en op de webside wordt gepubliceerd goed in de gaten.
Wij willen i.v.m. de vakanties, het formulier vóór 9 juli binnen hebben.
Als u een gevorderde schaatser bent en u wilt meedoen met de Stompwijkse marathon schaatsgroep, dan kunt u door invulling van het aanvraagformulier lid worden van IJsclub Nut & Vermaak en een abonnement verkrijgen.
Voor beginnende schaatsers(sters)(18 jaar en ouder) zijn er ook mogelijkheden, maar niet binnen onze ijsclub. Wilt u hier meer van weten, neem dan contact op met mij. Ik wens u een prettige voortzetting van uw voorbereiding van het nieuwe schaatsseizoen en een fijne vakantie toe. Wij van de ijsclub willen u graag begroeten aan het begin van het seizoen. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met Frans Oliehoek van Santhorststraat 73 2266 HR Stompwijk Tel: 071 5802938 Froliehoek@zonnet.nl of zie formulier. Webside: www.ijsclubstompwijk.nl17