Scholierentoernooi 2005

De 22e editie van het schoolhandbaltoernooi voor basisonderwijs staat gepland voor WOENSDAG 7 SEPTEMBER 2005″. De basisscholen Bernardus, Corbulo, Klaverweide en Westwoud uit Zoeterwoude en Maerten v.d. Velde uit Stompwijk hebben weer enthousiast de inschrijfformulieren ingeleverd. De scholierencommissie draait op volle toeren om alles vlekkeloos te laten verlopen. Alle velden worden ook dit jaar uitgezet op het grasveld van de ijsclub Zoeterwoude. Aanvang van het toernooi is 13.30 uur en de prijsuitreiking zal na 17.00 uur plaatsvinden door de voorzitter van onze omni Kees Bergen. Vrijwilligers die ons de helpende hand kunnen bieden, zijn altijd van harte welkom. Ook kunnen we natuurlijk niet zonder scheidsrechters voor de ca. 200 wedstrijden!!! Van onze vereniging hebben de volgende personen zich aangemeld: Paul, John, Mandy, Marijke, Mariëlle, Ria vd Krogt, Trudy, Els, Mirelle, Lenie, Bianca en Bonny. Deze personen verzoek ik om 13.00 u. aanwezig te zijn. Heb je nog niet aangemeld, doe het dan alsnog, want we kunnen altijd mensen gebruiken! Namens de scholierencommissie, Ria Kieft, 071 5177323 of via e mail: erkieft@hetnet.nl . Om het scholierentoernooi nog aantrekkelijker te maken introduceert de organisatie enkele nieuwe acties:
1. Welk team wint de “FAIRPLAY MASCOTTE”
We doen de oude verenigingsnaam eer aan…FAIRPLAY; welk team speelt en gedraagt zich het sportiefst? De scheidsrechters beoordelen de teams tijdens het spel en geven cijfers na iedere wedstrijd. Daarnaast lopen er deze middag mensen extra waakzaam rond…zij mogen punten toekennen aan teams die leuke yells laten horen, mooie spandoeken meebrengen, bijzondere mascottes ophangen, zich leuk schminken enz. Alle initiatieven worden beloond en natuurlijk een correct gedrag, geen afval buiten de bakken deponeren en niet op verboden terrein rondlopen.
2. Welk team wint met een quiz de “Bakker Blok taart”
Geen persoonlijke prijsvraag dit jaar, maar een spelregeltest/ quiz per team.
Bij aanmelding bij het wedstrijdsecretariaat ontvangt iedere teamleider een boekje met een aantal vragen en enkele leuke plaatjes over spelregels. Beantwoord alle vragen op de speelmiddag en lever het boekje voor 16.00 u. weer in bij het secretariaat. Het team met de meeste goede antwoorden wint dezelfde middag nog een taart. Bij gelijke stand wordt er geloot.
3. Wie wordt dit jaar de strafworpen kampioen?
Van ieder team uit groep 7/8 mag één speler/speelster 3 strafworpen nemen op een keeper/keepster van onze vereniging. De naam van deze uitverkorene moet bij aanvang van het toernooi gemeld worden bij het secretariaat. Deze actie zal plaatsvinden na de gespeelde wedstrijden en voor de prijsuitreiking en hopelijk onder veel aanmoedigingen. Beide winnaars ontvangen een bijzondere handbalsleutelhanger!
Wij hopen dat alle deelnemers weer veel plezier op het school handbal toernooi zullen beleven. De organisatie is weer in handen van: Ben, Gerrit, Anneke en Ria