Bardancing The Limit

Afgelopen weekend
De afgelopen week waren we helaas maar een keertje geopend, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was heel erg gezellig en het lijkt ook wel alsof er elke week meer nieuwe mensen een kijkje komen nemen in onze Bardancing. Het werd al vroeg in de avond lekker druk. Ook hebben we deze week weer een heleboel leuke feestkiekjes kunnen nemen voor in ons fotobord. Dus het was weer een zeer geslaagde avond met een heleboel leuke muziek en gedans!!!
Nieuwe feesten!!?
We hebben de afgelopen tijd een hele hoop gedaan. Zo hebben we ook een aantal nieuwe ideeen voor nieuwe feesten, thema avonden en andere leuke ideeen.We kunnen nu al wel stiekem verklappen dat we het eerst aankomende nieuwe feest houden op de 2e zaterdag van de herfst vakantie, dat is de 22ste oktober!!, Dus houd deze datum vrij, want we beloven dat dit een heel erg leuk en speciaal feest wordt!!!
Aankomende week
Gelukkig voor alle feestbeesten zijn we de aankomende week wel twee keer geopend, dat houdt dus in twee keer feest!! We zijn zoals vanzelfsprekend vrijdag vanaf 21.00 uur openen en zondag vanaf 19.00 uur. We hopen er weer een zeer gezellig weekend van te maken we hebben er in ieder geval al wel weer heel veel zin in, we hopen jullie ook!! En zeer fijne week toegewenst!! Groeten en geluk!!!!
De Limietjes