Moeder weer verschenen in Medjugorje

Wij zijn daar weer heen geweest, zoals aangekondigd in dit blad van 1 augustus 2005 met een grote groep pelgrims. Zo’n bedevaart doet een mens echt goed !!!
Het geeft een stuk bezinning. Zoals beloofd, geef ik de nieuwe Boodschap van Moeder Maria aan de wereld, aan U door.
*****************************************************************
De Boodschap van 25 september 2005 van Moeder Maria,

Lieve Kinderen,
Met liefde roep ik jullie op:
Bekeer je, zelfs wanneer je ver van mijn hart vandaan bent.
Vergeet niet: Ik ben je Moeder en ik voel pijn om ieder die ver van mijn hart vandaan is, maar ik laat jullie niet alleen. Ik geloof dat jullie de weg van de zonde kunnen verlaten en voor de heiligheid kiezen. Dank dat jullie mijn boodschap aanvaarden.

*****************************************************************
In overleg met pastoor van der Plas, vraag ik U ook, om a.s. donderdagavond om 19.00 uur, de Rozenkrans te komen bidden, voor Uw wensen en intenties.

In Medjugorje wordt heel erg veel gebeden. Bidden is daar zelfs gewoon. Er heerst daar dan ook een vredige sfeer.Velen hebben ervaren, dat men kracht en steun put uit het gebed en dat men daardoor veel hulp verkrijgt.
Volgende week, van mij, een stukje over nut en noodzaak van het bidden, omdat ik een aantal verschijningen en wonderbaarlijke zaken van nabij heb meegemaakt.

U kunt zich opgeven voor een abonnement op het Medjugorje blad bij ;
Mevr. Annie Wouters, Voorste Heikant 4, 5541 NR Reusel. Tel. 0497 643380

Sjaak van Santen