Onderhoud Starrevaart brug

Onderhoud brug Starrevaart Leidschendam 

De gemeente Leidschendam-Voorburg begint maandag 11 oktober met onderhoud aan de brug over de Starrevaart in de Leidsekade/Oostvlietweg. Het brugdek krijgt een waterdichte laag en de klinkerbestrating en de parkeervakken worden opgeknapt. Het werk duurt ongeveer een week. Door de combinatie van werkzaamheden blijft het ongemak beperkt.

Tijdens het werk aan het brugdek is de brug afgesloten voor verkeer. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen de brug wel gebruiken. Het overige wegverkeer moet omrijden via De Star en de Venestraat. Het eenrichtingsverkeer op de Oostvlietweg geldt niet tijdens de afsluiting dus de woningen zijn bereikbaar. De klinkerbestrating aan de kant van de Leidsekade en de parkeervakken aan weerszijden van de brug krijgen een opknapbeurt. De parkeervakken kunnen in deze periode niet gebruikt worden.