Rabo sponsorfietstocht

Ruim € 10.360,- voor de fietsers van de Rabobank Sponsorfietstocht

Zondag 19 september vond de 17e  editie van de Rabobank Sponsorfietstocht van Rabobank Rijnstreek plaats. Ruim 1300 deelnemers hebben gezamenlijk 48.820  kilometer afgelegd en een bedrag van € 10.360,- voor hun goede doel verdiend. Het was uitdagend fietsweer met een koele temperatuur, een harde wind en af en toe een verfrissende druppel. Deelnemers werden verblijd met versgebakken poffertjes, gezellige muziek en mooie routes.

Om verenigingen met hun behaalde successen te feliciteren, zijn dinsdagmiddag cheques uitgereikt met daarop de opgehaalde bedragen. Deze cheques zijn met veel enthousiasme door aanwezige verenigingen in ontvangst genomen. Werk aan de Kerk kan een bijdrage van € 336,- verwachten en voor Stichting Amigos is een bedrag van  € 170,- bij elkaar gefietst. Alle resultaten en routes van de Rabobank Sponsorfietstocht 2010 zijn terug te vinden op de website van Rabobank Rijnstreek.

Rabobank Rijnstreek organiseert sinds 1994, toen nog als Rabobank Rijn en Wouden, deze Sponsorfietstocht. Het doel van dit evenement is een steentje bijdragen aan het belangrijke werk dat vele vrijwilligers van verenigingen en stichtingen verzetten. De sponsorfietstocht is een belangrijke vrijwilligersactiviteit die jaarlijks terugkeert op de agenda van de medewerkers van Rabobank Rijnstreek. De Rabobank organiseert deze activiteit omdat ze maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.