Uitnodiging

Uitnodiging Palmpaasstokken maken bij de hobbyclub

Dinsdagavond 12 april a.s. houden we bij de Hobbyclub (boven in het Dorpshuis) een open avond om palmpaasstokken  te maken. We willen hierbij alle kinderen uit Stompwijk en omgeving (dus ook als je geen lid bent) uitnodigen om bij ons te komen knutselen.

Bij binnenkomst graag € 1,00 betalen voor het broodhaantje. Dan gaan we van 18.30 tot 19.45 uur de palmpaasstokken versieren. Als dit klaar is mag je hem mee naar huis nemen en daar verder afmaken door er nog wat snoepgoed en fruit aan te hangen.

Het broodhaantje krijg je vóór de kerk op zondagochtend 17 april vanaf 10.45 uur. We willen met alle kinderen die een palmpaas gemaakt hebben naar de gezinsviering van 11.00 uur in de gerestaureerde kerk gaan en meelopen in de processie. Na de gezinsviering mag je de palmpaasstok zelf wegbrengen naar iemand die oud, ziek of eenzaam is of gewoon wel een opkikkertje kan gebruiken. Je kunt iemand uitkiezen op de lijst van parochianen bij de Hobbyclub op dinsdagavond. Als je de stok wilt geven aan iemand die je kent mag dat natuurlijk ook, maar dan wel graag even kijken of diegene op de lijst staat om te voorkomen dat er mensen zijn die 2 of meer stokken krijgen en een ander niets.

Groetjes en hopelijk tot ziens,

de Hobbyclubleiding en de werkgroep gezinsviering