G.L./M.L. Memorialtocht

G.L./M.L. Memorialtocht

De collega’s van Gerard Lelieveld, (medewerkers van de gevangenis uit Zoetermeer), namen inmiddels vier jaar geleden het initiatief voor een eerste fietstocht om het overlijden van Gerard te herdenken. Dit een jaar na het overlijden van Gerard. Sindsdien zijn wij er in het dorp mee verder gegaan. Wij hebben toen ook de naam van Martien van Leeuwen gevoegd bij de herdenking middels deze fietstocht. De naam GL/ML-Memorial bevat initialen van Gerard Lelieveld en Martin van Leeuwen, van jongs af aan goede bekenden en vrienden van elkaar.  

Inmiddels is deze fietstocht uitgegroeid tot een herdenking voor alle, voor ons, te vroeg overleden “sportmensen”, uit ons dorp. Gezien ook de belangstelling voor deze herinneringsfietstocht  in de afgelopen jaren, hopen wij ook dit jaar weer veel deelnemers te kunnen verwelkomen. Dit jaar zal de tocht worden gehouden op dinsdag 10 mei 2011, (de dag waarop Gerard vijf jaar geleden overleed) .

Het programma ziet er als volgt uit:

Datum : Dinsdag 10 mei 2011 om 18.30 uur

Start: Sporthal “Meerhorst” Stompwijk

Routes: Er wordt gestart in drie of vier groepen onder leiding van ervaren fietsers

a. Een groep racefietsers die een afstand van c.a. 50 km fietsen

b. Een groep racefietsers die een afstand van c.a. 40 km afleggen

c. Een groep fietsers op “gewone” fietsen voor c.a. 30 km

d. Een groep fietsers op “gewone” fietsen voor c.a. 20 km

De fietstocht zal maximaal 2 uur duren, zodat wij om 20.30 uur weer bij de sporthal zijn. Er is dan nog gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie, in de kantine nog even met elkaar na te praten.

De organisatie,

Jac.Luiten / Jan Luiten / Aad Waayer / Hans de Graaf