Verenigingen en Stichtingen kunnen nog inschrijven voor Rabobank Sponsorfietstocht

Ruim 60 verenigingen en stichtingen hebben zich al aangemeld bij Rabobank Rijnstreek om op zondag 25 september mee te fietsen met de Rabobank Sponsorfietstocht. Het aantal verenigingen en stichtingen dat zich heeft aangemeld is nog wel lager dan andere jaren. En dat terwijl verenigingen en stichtingen de kans krijgen om geld bij elkaar te fietsen voor hun eigen vereniging of stichting, en de vergoeding per afstand verhoogd is!

Alle routes leiden langs de mooiste plekjes van het Groene Hart. Hoe meer kilometers er gefietst worden des te groter is de sponsorbijdrage. Voor elk individueel uitgereden tocht verdient men een vastgesteld bedrag. Zo ontvangen de fietsers € 4,- voor de 20 km, € 8,- voor de 40 km en de 60 km levert zelfs € 14,- op! Het is mogelijk om naast verenigingsleden andere hulptroepen in te schakelen. Zodra voldoende fietsers samen minimaal 150 kilometer fietsen, ontvangt de vereniging of stichting het bijeen gereden sponsorgeld. Zo kunnen verenigingen en stichtingen maximaal € 500,- bij elkaar fietsen.

Uw vereniging fietst toch ook mee? Schrijf uw vereniging of stichting dan in op www.rabobank.nl/rijnstreek. Hier kunt u ook de voorwaarden vinden.


Aanmelden kan nu tot 1 augustus 2011.