parochieberichten

Weekvieringen in de  RK H. Laurentius Parochie.

Zaterdag  13 aug.  19.00 uur woord en communieviering met samenzang    Voorganger Mw. Riet v.d. Ham.

Zondag    14  aug. 11.00 uur woord en communieviering met parochiekoor  Voorganger Mw. Riet v.d. Ham.  

Misintenties  

Zaterdag 13 augustus 19.00 uur voor de overleden armen  en weldoeners van de parochie, Annie v.d. Burg—v. Veen jaargetijde, Jannie Suyten- v. Leeuwen, Will v.d. Brink – Luiten,  Aad Luk, Jaap Warmerdam, Femia Janson-Sloot, Jo Verhagen – Hoogendijk, Gerard Geus.

Zondag  7 augustus 11.00 uur voor de overleden armen  en weldoeners van de parochie, Annie v.d. Burg—v. Veen jaargetijde, overleden ouders Turkenburg -v. d. Kroft, Carla Noordermeer – Steenland, Joop Olijhoek, Kees en Koos de Groot, Jan Kerkvliet, overleden ouders Vreeswijk -v. Leeuwen, overleden ouders v. Boheemen -v.d Krogt, Martien v.d. Bos, To Bos de Vrede, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Jannie Suyten –v. Leeuwen, Will v.d. Brink – Luiten,  Aad Luk, Gerard Put, Corrie Bolleboom – Zoetendaal, Henk Luiten,  Jo Verhagen – Hoogendijk, Gerard Geus. 

Kerkhulpen                                                      Kosters                        Lectoren                                             Misdienaars

Zaterdag 13 aug. 19.00 uur                             Adriaan H.                     Marianne T.                                        Geen

Zondag   14 aug. 11.00 uur                             Adriaan H.                     Paula v. H.                                          Geen