Mishandeling tijdens shuurfeest

Mishandeling tijdens schuurfeest, politie zoekt getuigen

Leidschendam/Stompwijk – De politie zoekt getuigen van een mishandeling, die in de nacht van zaterdag 10 september op zondag 11 september heeft plaatsgevonden.

Een 16-jarige Stompwijkse zou zijn mishandeld door een bezoeker van het feest. Zij heeft zich ten gevolge van deze mishandeling onder medische behandeling in een ziekenhuis moeten  laten stellen. De Stompwijkse heeft aangifte van de mishandeling bij de politie gedaan. Mogelijk dat verklaringen van getuigen de inhoud van haar aangifte kunnen ondersteunen. Gezien het grote aantal bezoekers is het aannemelijk dat er personen zijn, die getuige van de mishandeling zijn geweest.

Deze personen worden verzocht contact op te nemen met de recherche van bureau Leidschendam-Voorburg middels telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook. Belt u dan met de M-lijn. Dit telefoonnummer is 0800-7000.