Open podium in Café de Gouden Leeuw

Open podium en jamsessie in Café De Gouden Leeuw: zondag 20 november vanaf 16.00 uur

Trias organiseert dit jaar het Theaterfestival Leidschendam-Voorburg. Laat je kunsten zien! Tijdens het theaterfestival wordt er een open podium en jamsessie georganiseerd op zondag 20 november. Bands en popmuzikanten uit de regio Leidschendam-Voorburg zullen optreden in Café De Gouden Leeuw, waar elke laatste zondag van de maand een jamsessie is onder leiding van bluesgitarist Bas Paardekooper met zijn band The Blew Crue. Speciaal voor het theaterfestival is er deze zondag een extra open podium en jamsessie. Eerst speelt elke band apart, dan The Blew Crue en dan is het tijd voor een mega Theaterfestival Jam Sessie! Met medewerking van STIP Voorburg. Optredens van o.a. van The Wild Card Dukes, Mister Pretty en Drive by Clouds.
Tijd: vanaf 16.00 uur. Toegang: gratis

Locatie: Café De Gouden Leeuw