Parochieberichten

Parochieberichten H. Laurentius Stompwijk

Contact met de Pastores, bij ernstige ziekte, overlijden, of een persoonlijk gesprek.

Centraal meldingsnummer 0622027668

Telefonische bereikbaarheid:

Pastorie Dr. van Noortstraat 88

2266 HA Stompwijk tel. 071-5801604

Pastoor: J. v.d. Bie  tel. 071- 5220655

Emailadres: pastoor.degoedeherder@yahoo.com

Spreekuur elke 2e woensdag van de maand 10.30 tot 11.30 uur 

Openingstijden parochiesecretariaat

Maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 -12.00 uur

E-mail: sintlaurentius@hotmail.com

Bijdrage voor misintenties Rabobank rek. nr. 361502168 

Donaties t.b.v. het Restauratie fonds rekeningnr. Rabo 1433.26.430

Verzorging begrafenissen en crematies

De heer C.G J. Onderwater, tel. 079-3422906/0655976947/info@cuo-zm.nl

Weekvieringen in de  RK H. Laurentius Parochie

Woensdag 21 dec. 10.00 uur KBO kerstviering met parochiekoor, 

Voorganger Diaken H. Peters.

Zaterdag   24 dec. 19.00 uur  Woord en communieviering met kinderkoor

Voorganger Diaken H. Peters

21.30 uur Woord en communieviering met EMS koor

Voorganger Mw. Marianne Turk

Zondag     25 dec.    11.00 uur  1e kerstdag  woord- en communieviering met parochiekoor Voorganger diaken H. Peters.

Maandag   26 dec. 11.00 uur 2e kerstdag gebedsviering met kindje wiegen

Voorgangers Mw. M. Turk en Conny Janson

Zaterdag   31 dec. 19.00 uur Gebedsviering met samenzang

Voorganger Mw. M. Turk.

Zondag      1 jan. 11.00 uur Eucharistieviering met parochiekoor

Voorganger Pater Koster

12.00 uur Nieuwjaarsreceptie in de kerk 

Misintenties

Woensdag 21 december 10.00 uur voor de overleden leden en weldoeners van de KBO, Jan Kerkvliet, Piet Roeling, Corrie v.d. Zijden – v. Leeuwen, Jan v. Wissen, Overleden Fam v. Wissen – v. Brecht, Piet v.d. Salm, overleden Fam v. d. Salm – Luk, Joop Olijhoek, Cornelis en Piet Olijhoek, Kees Luk, Bas v.d. Helm, Maartje Tuit – Noorlander

Zaterdag 24 december 19.00 uur voor de overleden  weldoeners van de parochie,Gerard van Rijn, Leo Luiten, Piet Roeling, Corrie v.d Zijden – van Leeuwen, Arie en Rika v. Santen – Verhagen, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Jannie Suyten – v.Leeuwen, Aad Luk, Femia Janson – Sloot, Henk Luiten, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Cok Hilgersom, Bertus v. Vliet, Bas v.d. Helm, Maartje Tuit – Noorlander, Jos Janson

Zaterdag 24 december 21.30 uur voor de overleden weldoeners van de parochie, Bert de Jong, Lena de Jong – v.d. Geest, overleden fam. Klijn – Lexmond, Cors Oudshoorn, Thea v. Wijk – v Leeuwen, Willem Zandbergen, Nel Janson – v. Cassel, Fam. Knijnenburg – v.d. Lubbe, Riet Knijnenburg – v. Vliet, Fam. Oudijk, Fam. v. Velzen, Fam. Snoeker –v. Wissen, Jan Scholtes, To v.d. Bos – de Vrede, Martien v. d. Bos, Hans de Winter, Jan v. Rijn, overleden ouders v. Rijn – v. Swieten, overleden ouders v.d. Hulst – Kempen, Piet Roeling, Elisabeth Maria Lelieveld – v. Veen, Frans Koorevaar, Kees Luk, Corrie v.d. Zijden – v. Leeuwen, Ton en Carla v.d. Bosch, Jan Hubert Frauwenfelder, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Jannie Suyten – v. Leeuwen, Aad Luk, Cor Bolleboom – Zoetendaal, Femia Janson -Sloot, Henk Luiten, Jo Verhagen – Hoogendijk, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Gerard Geus, Cok Hilgersom, Toon en Gerarda Knijnenburg – v.d. Lubbe en Sjors en Treesje, Jan Ammerlaan,  Nicolaas v. Schie, Bertus v. Vliet, Bas v.d. Helm, Maartje Tuit – Noorlander, Jaap en Sjaan v. Es – v. Santen, overleden ouders Onderwater-v.d. Ploeg, Hubertus Onderwater, overleden ouders Berg– Hoogeveen.

Zondag 25 december 11.00 uur voor de overleden weldoeners van de parochie. Piet Roeling, overleden ouders Turkenburg – v.d Kroft, Carla Noordermeer – Steenland, overleden fam v. Santen – Tabben, Nic v. Santen, Barry v. Bohemen, Albertus v.d. Voort, Ad Overdevest, overleden ouders v. Os – Verbeek, overleden fam. Knijnenburg – v.d. Lubbe, Riet Knijnenburg – v. Vliet, Eric v. Beek, Nico v. Boheemen, Piet v.d. Arend, Leen en Josien Olsthoorn – Lourens, Arie-Marie en Kees Olsthoorn, Gé Hoogervorst, Toos v. Boheemen – Warmerhoven, overleden ouders v. Boheemen – v.d. Krogt, Kees v. Dijk, overleden ouders Vreeswijk – v. Leeuwen, Martien v.d Bos, To v.d.Bos – de Vrede, Nicolaas v. Schie, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Jannie Suyten – v. Leeuwen, Aad Luk, Femia Janson – Sloot, Henk Luiten, Jaap Warmerdam, Gerard Geus, Cok Hilgersom, Gerarda Knijnenburg v.d. Lubbe, Bertus v. Vliet, Bas v.d. Helm, Maartje Tuit – Noorlander.

Zondag 1 januari 11.00 uur voor de overleden weldoeners van de parochie, Corrie v.d. Zijden – v. Leeuwen, Nico v. Boheemen, Jan v.d. Krogt, Jan Kerkvliet, Gé Hoogervorst, Magda v. Santen – v. Paassen, Kees v. Dijk, Adrianus en Wilhelmina v. Wijk – Ham, Nicolaas v. Schie, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Jannie Suyten – v.Leeuwen, Aad Luk, Cor Bolleboom – Zoetendaal, Femia Janson – Sloot, Henk Luiten, Jo Verhagen – Hoogendijk, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Gerard Geus, Cok Hilgersom, Gerarda Knijnenburg – v.d. Lubbe, Bertus v. Vliet, Nicolaas v. Schie, Bas v.d. Helm, Maartje Tuit – Noorlander.

 

kerkhulpen                                                        Kosters                                        Lectoren                         Misdienaars

woensdag 21 dec.   10.00 uur                          Adriaan H.                                     Jan v. Rijn                            geen

Zaterdag  24 dec.   19.00 uur                           Adriaan H, F.v.S                             geen                          Monica v S/ Bas v. Santen

                                21.30 uur                          John O.,F.v.S                                  geen                          Ashley J. / Inge Rotteveel

Zondag     25 dec.  11.00 uur                           Adriaan H.                                       Paula v. H                Sjoerd en Joost v. Bemmelen

Maandag   26 dec.  11.00 uur                          Adriaan H.                                       geen                                    geen

Zaterdag   31 dec.  19.00 uur                          Adriaan H.                                      Cees Bergen                         geen

Zondag      1  jan.  11.00 uur                           Adriaan H.                                      Jan v. Rijn Ramon v. S/ Annika Luk

 

De medewerkers van het secretariaat van de Laurentiuskerk wensen u:

 

een zalig Kerstmis en een gezond,

zorgeloos en fijn 2012 toe

 

Wij zullen met plezier al uw intenties en andere wensen trachten te vervullen.

 

Medewerkers secretariaat

Een droom van een kind!

Op kerstavond, 24 december om 19.00 uur is er weer een gezinsviering. De voorganger is pastor H. Peters. Speciaal voor deze viering heeft het kinderkoor, onder leiding van Marian en Gerda, prachtige liederen ingestudeerd. Kom dus allemaal luisteren, meezingen en genieten!

Graag tot ziens, Werkgroep Gezinsviering

 

 

 

Het E.M.S. koor wenst u allen een Zalig Kerstfeest

 

Kerstavond 24 december zingt ons koor weer bij de viering.

Begin uw Kerstfeest goed en kom meezingen met alle traditionele kerstliedjes, luister naar de eigentijdse eerste lezing en het altijd mooie Kerstevangelie.

Voorganger is Mevr. Marianne Turk. Om 21.00 uur beginnen wij met zingen. Aanvang van de viering: 21.30 uur

 

Tweede Kerstdag – Kindje wiegen en Koekdelen

 

Op tweede kerstdag gaan we om 11.00 uur weer kindje wiegen. Alle opa’s en oma’s, vaders en moeders, tieners, kinderen, peuters en kleuters zijn welkom. We hebben dit jaar een heel mooi verhaal over engeltjes. Iedereen die als engel verkleed komt, kan mee doen. Als je een liedje wil voor zingen of spelen, dan kan dat natuurlijk ook. Laat het even aan ons weten.

Wij hopen jullie allemaal te zien op tweede kerstdag.

 

Marianne Turk en Conny Jansonkindje wiegen

Tel. 5809367

Email marianne.turk@casema.nl