Speel-Goed

Onder het motto: “Speel-Goed” barstte het carnaval weer los in Gaandrië. Stompwijk met zijn gezellige optocht in de straten van het Gaandriaans is het hoogtepunt van het carnaval gebeuren evenals het traditionele gekostumeerd bal in de avond.

De laatste jaren is de gebruikelijke carnavalsoptocht uitgegroeid tot een waar spektakel, met ieder jaar mooiere creaties die al weken van te voren gebouwd worden. Met de Jeugdraad Prins Bart en page Joysi voorop werden ze gevolgd door de wagen van de Gaanders met Prins John en Page Wendy er achteraan. Al een paar jaar wordt na de optocht het feest op de Meerlaan verder gevierd, voor het Blesse Paard. Het was weer een waar spektakel om al die mooie versierde wagens te zien! Wat een feest van kleuren! De foto’s zijn weer zoals gewoonlijk te plukken op mijn site:

www.fotografiecarmen.com klik op portfolio voor meer foto’s bij de Gemeente

Bedankt Gaanders, het was weer prachtig georganiseerd!!!….3x alaaaaaaaf!!!


Carmen