Mag ik me ff voorstellen

Mag ik me ff voorstellen?

Wie ben ik? Ik ben Martin Bakker. Ik ben actief lid van Stompwijk’92, zowel sportief als bestuurlijk en woon aan het Hoefblad. Waarom toneel?

Nou het was met de paardendagen 2011 toen Jacqueline de Groot mij polste om mee te doen met het toneel. Ik dacht ojee dat lukt nooit…..maar vroeger speelde ik ook al toneel met de carnaval van de sportclub. Toen vond ik het erg leuk, dus waarom niet. Nu zijn we een aantal maanden verder, en ik moet zeggen ik heb er totaal geen spijt van. Ik heb een hoop geleerd en leer nog steeds……..Mijn rol, tja, die is niet groot, maar heel hilarisch….

Dus zou ik zeggen: kom op 23, 24 of 25 maart 2012 naar de Bles.

Het is bijna al zover! Reserveer dus tijdig in uw agenda de datum van uw keuze.

 

De aanvangstijden:      Vrijdag 23 maart               ‘s middags                  13.30 uur

                                    Vrijdag 23 maart                ‘s avonds                    20.00 uur

                                    Zaterdag 24 maart            ‘s avonds                     20.00 uur

                                    Zondag 25 maart              ‘s middags                   13.30 uur

Let u ook op de advertentie van het Blesse Paard en maak uw toneelbezoek compleet met een diner vooraf of erna.