Eeerste communicantjes

Ouderavond eerste communicantjes

Woensdag 7 maart is de tweede ouderavond ter voorbereiding op de eerste heilige communie. Deze avond wordt gehouden in de ‘zijzaal’ van de Christus Dienaar kerk in Zoeterwoude. Adres; van Swietenstraat  Zoeterwoude Dorp. 

Jullie zijn welkom vanaf 19.45u, zodat we om 20.00u. kunnen beginnen.

Groet, Werkgroep Eerste Heilige Communie,

Mariska, Marian en Louise.

Eerste communicantjes,

Aanstaande zondag 11 maart is er weer een bijeenkomst ter voorbereiding op jullie eerste heilige communie. Jullie worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Om 11 uur begint de viering. Na de opening gaan we weer naar de werkruimte om verhalen te lezen en te werken.

Deze keer gaan we ‘het Laatste Avondmaal’ hebben….

Werkgroep eerste heilige communie.