Beleef het mee: Kunstronde Rijnwoude

Op zaterdag 12 mei en zondag 13 mei kunt u op verschillende plekken in de gemeente van kunst en cultuur genieten. Kom ook langs bij één of meer locaties van 12.00 uur tot 17.00 uur. Dit jaar doen meer dan 100 kunstenaars mee aan de Kunstronde! In Hazerswoude-Dorp is van alles te zien en te beleven bij De Juffrouw, Boomkwekerij & Buitenplaats Jan en Joke Lourier en Galerie Tom Okker Art. In Hazerswoude-Rijndijk bij Studio K en Pro Arte. En in Koudekerk bij Dorpsstraat 55.


Op alle locaties kunt u genieten van gevarieerd werk (beelden, schilderijen, keramiek, fotografie, textiel, sieraden, objecten, groenkunst, community art). En op elke locatie kunt u luisteren naar al of niet levende muziek, demonstraties zien en meedoen aan workshops. 

Het is ook mogelijk om een fietsroute langs de locaties te rijden. De afsluiting van de Kunstronde Rijnwoude is op zondag 13 mei in De Juffrouw met kunstborrel en kunstmenu (hiervoor kunt u zich opgeven bij De Juffrouw). 

Kunstronde Rijnwoude is een variant op de populaire Open Atelierdagen die de afgelopen jaren ook door de Stichting Kunst en Cultuur Rijnwoude werden georganiseerd.