Rabobank Sponsorfietstocht

Rabobank Sponsorfietstocht, 23 september 2012

Op zondag 23 september 2012 organiseert Rabobank Rijnstreek de Rabobank Sponsorfietstocht. Bij dit jaarlijkse evenement kunnen verenigingen en stichtingen een financiële bijdrage bij elkaar fietsen. Als lid van één van de deelnemende verenigingen kunt u op een leuke en sportieve manier de clubkas spekken, door 20, 40 of 60 kilometer te fietsen. Met dat bij elkaar gefietste geld kunnen de verenigingen op hun beurt weer leuke dingen doen voor hun leden.

In de Rijnstreek zijn veel verenigingen en stichtingen actief. Om veel verenigingen tegelijkertijd te kunnen steunen, is de Rabobank Sponsorfietstocht in het leven geroepen. Alle verenigingen kunnen meedoen, zolang ze gevestigd zijn in: Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Hazerswoude- Dorp of Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Stompwijk, Zoeterwoude- Dorp of Rijndijk of Zwammerdam.

Het sponsorbedrag dat de leden van de verenigingen en stichtingen bij elkaar fietsen kan al snel oplopen. Zo verdienen alle fietsers die de 20 kilometer afleggen €4,- voor hun vereniging. Bij 40 kilometer wordt €8,- per fietser uitgekeerd en is de route van 60 kilometer zelfs €14,- per deelnemer waard. Het maximumbedrag per vereniging of stichting is € 1.000,-.

Om mee te fietsen hoeft u zich niet in te schrijven. U kunt op 23 september naar één van de startplaatsen komen en daar aangeven voor welke vereniging u wilt fietsen. Neem voor meer informatie over de startplaatsen, starttijden en startnummers contact op met het bestuur vaan uw vereniging.