Stekker eruit bij Recreatief Knooppunt

Stekker eruit bij Recreatief Knooppunt Stompwijkseweg/Kostverlorenweg

Eindelijk!! Wethouder Mijdam heeft ingezien, dat het recreatief knooppunt niet haalbaar is. Wij als bewoners van de Stompwijkseweg springen een gat in de lucht. Dit project van de wethouder was vanaf het begin een doorn in het oog van de bewoners!

Waarom commerciële horeca op dit mooie polderstuk! Is er nog niet genoeg  in Leidschendam! De Driemanspolder, waar het zogenaamd allemaal voor te doen was, komt er de eerste jaren toch nog niet! De horeca heeft het , net als iedereen, toch al zo moeilijk. Dus waarom een verkwistende grootschalige horeca, die toch op deze plek niet rendabel kan zijn? Want wat is er nu te doen in de omgeving! Vreemde volgorde wordt er hier gebruikt.

In deze tijd van flinke bezuinigingen, was dit voor de burgers echt een onmogelijk project. Onze gemeente kan het geld beter besteden aan projecten die het wel nodig hebben.

De adviescommissie van Stompwijk, had hier ook beter over na moeten denken en zeer zeker eerst overleg met de buurtbewoners moeten hebben. Tenslotte gaat het over onze achtertuin en niet over Stompwijk!

Graag zouden wij in de toekomst willen zien, dat de adviescommissie in overleg met bewoners, voor wat voor project dank ook, eerst overleg pleegt met omwonenden. We hopen dat dit een goede les is voor de toekomst!

De bewoners van de Stompwijkseweg 3 t/m 18a