Donderdag 20 juni, KBO uitgaansdag

jan v.d. bos

Donderdag 20 juni KBO Uitgaansdag

Om 8.00 uur vertrokken met 51 KBO-gasten met de tourbus van BOVO-tours, met Theo als bestuurder en tevens bekwame gids. Naar de Zuid-Hollandse eilanden, richting Zeeland, door mooie natuurgebieden en ook plaatsen waar veel industrie is. Theo heeft ons veel uitgelegd van de moderne industrie.

Zo kwamen wij bij de eerste stopplaats in Haringvliet, in restaurant EXPO voor een lekker bakkie koffie met gebak.  Daarna door Zeeland, waar het heel stil was op de wegen, er waren daar geen huizen, maar wel groepjes vakantiehuisjes.

Zo aangekomen bij Neeltje Jans voor de lunch, die ook goed verzorgd was, daarna door naar Goeree-Overflakkee, naar de mooie stad Middelburg, waar veel moois te zien was, alweer met uitleg van Theo.

Toen naar Oosterschelde, de Wolphaartsdijk, waar een mooie salonboot voor ons klaar lag, de Kristiaan B. We zaten op het bovendek lekker uit te waaien door een koele wind, want het was de hele dag mooi weer voor ons. Het was mistig; dus geen vergezicht, alleen water en wat witte meeuwen om ons heen.

Daarna met spoed naar Ter Aar voor het grote diner in de “Oude School”, dat was ook eerste klas lekker. Daar werden ook de dankwoorden uitgesproken door de voorzitter, ook Theo, en ik zelf als laatste.

We waren rond 9.00 uur weer thuis met allemaal een heel blij en voldaan gevoel.

J. v.d. Bos