Open huis renovatie pastorie

open huis 2open huis 1

 

Met het nieuwe jaar was ook gestart met de renovatie van de pastorie. De buitenkant van dit monumentale pand was al meegenomen met de restauratie van de Laurentiuskerk. Wel is er nog een nieuwe ingang aangebouwd. Van binnen zijn nu diverse ruimtes verbouwd en aangepast aan de eisen van deze tijd om verhuur mogelijk te maken. Ook worden ruimtes gebruikt voor het secretariaat en door de verschillende werkgroepen, koren en de Dorpsketting. De bouwcommissie is blij dat de meeste werkzaamheden  door Stompwijkse bedrijven konden worden gedaan.

Afgelopen zaterdag kon het resultaat worden bezichtigd van de renovatie. Hierbij nog een paar foto’s van het oude en nieuwe keukentje. De verschillen zijn goed te zien…….

 

Agnes van Boheemen -Vollebregt