Weer Thuis

petra

Weer thuis

Afgelopen woensdag 26-2 stond het sein op groen. Sinds 30 september en na 4 heupoperaties voor het eerst weer op “eigen” benen staan. Zelfstandig een stukje lopen, trap op en af (klinkt eenvoudig maar is een ontzettende klus) en het aller belangrijkste is dat de wond dicht is en niet meer lekt. Bacterievrij! Yeah! Leo is op stel  en sprong naar Groningen gereden, daar zat ik gepakt en gezakt al te wachten.  Direct door naar huis. Wat een welkom, de buren hadden de vlag uitgehangen en ballonnen wapperden in de wind. Een klein welkomstcomité bij de deur. Zelf ben ik direct mijn bed in gegaan en heb de anderen laten genieten van de champagne en wijn. 10 boeketten bloemen sieren de kamer, inmiddels een fruitschaal en voorjaarsplantjes erbij. Ik kan inmiddels zelf mijn bed uit en vooral ’s nachts is dat veel waard.

Nog wel veel last van mijn rug die erg veel moeite heeft met de lang niet gebruikte spieren. Dinsdag komt de fysio aan huis en gaat er aan de revalidatie gewerkt worden. De grootste klus is geklaard, de 4 operaties. Maar ook nog een lange weg te gaan. Langs deze weg wil ik graag iedereen danken  voor alle aandacht, bezoek, zorg, kookpartijen, kaarten, aanmoedigende berichtjes, wensen, kaarsjes, bloemen en noem maar op. Het is werkelijk over donderend.  Dat heeft zeker de nodige energie opgeleverd om het traject aan te kunnen.  1000 x dank!

Petra Oliehoek